Domov Kontakt KriceKrace
Kontakt Kdo smo Za odrasle Domov Za otroke
___

Zadnje novice

VRTanje

Projekt namenjen mladini in odraslim. To so tematska večerna druženja, tudi ob ognju. Začnemo 21. junija ob 19. uri,  s Solsticijskim praznovanjem. Druženja bodo potekala enkrat mesečno na različne teme: osnove glasbene teorije, poezija in proza v sliki, osnove permakulture, zmajevo sanjanje. Tudi nekaj filozofije: od teze do utemeljitve. Gre za VRTanje po zemlji, idejah, teorijah, mislih. (ali pa samo po nosu)

Vstop je prost

___DELAMO ZA DOBER NAMEN
To je projekt namenjen mladini in odraslim. To so delovna srečanja, kjer je potrebno zavihati rokave, da bomo s skupnimi močmi in idejami ustvarili kaj praktičnega za krice krace hišo. Vsi udeleženci pa se bodo ob delu kaj praktičnega naučili. Začnemo 14. junija ob 16. uri na vrtu krice krace. Začeli bomo z izdelavo mobilne vrtne sedežne garniture, ki nam bo prišla prav ob tematskih druženjih ob ognju. Sodelovanje pri projektu je brezplačno. Dobrodošle so prijave na: kricekrace@t-2.net___Razstava Alje Kump "DILE SO TOK TEŠKE"

Odprtje razstave bo 11.5. ob 11. uri v dvorani Krice krace. Alja bo postavila na ogled poslikave na les, ki odražajo njeno domišljijo, poznavanje ljudskega izročila in svetopisemskih zgodb. Alja je mojstrica poslikave na les različnih formatov in oblik. Izbor njenih del je v rokah Andreja Štulerja. Razstava bo na ogled do konca junija. Vstop prost. Prireditev je del praznovanja Tedna ljubiteljske kulture.

___Občinska nagrada

Prejeli smo Veliko Prešernovo plaketo MO Kranj.


___

Kdo smo

V letu 2014 nam je Ministrstvo za kulturo podelilo status društva v javnem interesu.

Smo skupina umetnikov, ki si delimo prostor za svoje ustvarjanje ter s svojim delovanjem širimo različna znanja in dobro voljo med ljudi vseh starosti. Največ časa posvečamo našim najmlajšim. Vedno smo odprti za nove ideje in zato želimo, da nas obiskuje čimveč kreativnih ljudi, ki bi z nami ustvarjali ter uživali ob svojih in tujih kreacijah. Med nami so lutkarji, likovniki, kiparji, oblikovalci, pravljičarji, obiskujejo pa nas tudi umetniki drugih profilov, ki z nami izvajajo programe različnih profilov.