Domov Kontakt KriceKrace
Kontakt Kdo smo Za odrasle Domov Za otroke

Zadnje novice

5.KAMIŠIFEST

Že petič po vrsti v oktobru organiziramo Kamišifest - festival kamišibaj pripovednega gledališča. V petek ob 17.30. uri bosta v Krice krace nastopila Jadranka Završnik in Bojan Pretnar.

V soboto se program nadaljuje v Stolpu Pungert. Ob 11. uri Nastopajo Meta Furlan, Vasja Završnik in Urška Furlan. Ob 17. uri bodo svoje kamišibaje odprli: Katarina Srna, Alja Kump, Petra Korenjak Marčun, Nadja Dodlek, Darko in Breda Kočevar, Jadranka Završnik. Ob 19.30 uri pa je program za odrasle. Nastopajo: Nadja Dodlek, Tatjana Grabrijan, Jure Engelsberger, Boštjan Oder in Jelena Sitar.

Vstop prost.

___Slovo od CVETA SEVERJA

UMRL JE NAŠ LUTKOVNI KOLEGA CVETO SEVER - PRVI SVOBODNI LUTKAR V SLOVENIJI. MNOGI SMO MU SLEDILI. " DRAGI CVETO MIR IN POKOJ!"

EKIPA KRICE KRACE.

Slovo od Cvetota bo jutri, ponedeljek 15.10. on 14. uri na Mestnem pokopališču Kranj.

___VRTanje

Projekt namenjen mladini in odraslim. To so tematska večerna druženja, tudi ob ognju. Dobimo se 25.10. ob 17. uri. Tokratna tema: ZGODBA O JADRNICI - kaj vse se spreminja in kaj ostaja vedno isto. Filozofska delavnica za otroke in mladino, ki jo bo vodil prof. Janez Cimperle.

Vstop je prost.  

___DELAMO ZA DOBER NAMEN
To je projekt namenjen mladini in odraslim. To so delovna srečanja, kjer je potrebno zavihati rokave, da bomo s skupnimi močmi in idejami ustvarili kaj praktičnega za krice krace hišo. Vsi udeleženci pa se bodo ob delu kaj praktičnega naučili. Začnemo 14. junija ob 16. uri na vrtu krice krace. Začeli bomo z izdelavo mobilne vrtne sedežne garniture, ki nam bo prišla prav ob tematskih druženjih ob ognju. Sodelovanje pri projektu je brezplačno. Dobrodošle so prijave na: kricekrace@t-2.net___MLADI STRIPARJI

Razstava nagrajenih stripov mladih kranjskih striparjev - odprtje razstave bo 19.10. ob 18. uri v dvorani Krice krace. RAzstava bo na ogled do konca decembra. Izbor stripov je naredil Andrej Štular.

Na aktualni razstavi se štirje mladi kranjski striparji predstavljajo s stripi, nagrajenimi na različnih edicijah slovensko-italijanskega mladinskega razpisa revije Stripburger »Živel strip! Viva i fumetti!« ter na stripovskem razpisu revije Moj planet »Rešimo planet Zemljo!«


___

KontaktZveza ustvarjalnih društev Kranj

Tomšičeva ulica 14
4000 Kranj
Davčna številka: 74166069

e-mail: kricekrace@t-2.net
Mobilniki: 040 230567, 040 230879