Domov Kontakt KriceKrace
Kontakt Kdo smo Za odrasle Domov Za otroke

Zadnje novice

Eko pod zeleno smreko

Vsako soboto med 11. in 12.30 uro. Delavnice so brezplačne, starostno neomejene - mlajšim lahko pomagajo starši, dedki, babice, večji lahko ustvarjajo sami s pomočjo mentorja. Delavnice potekajo samo še aprila. Nadaljevali pa bomo 6. oktobra.___STOLPOVE PRIPOVEDOVALNICE

V stolpu Pungert, od oktobra dalje, vsako soboto ob 17. uri potekajo pravljične delavnice. Vstop je prost. Krice krace pravljičarji vas popeljejo v pravljično doživetje, ki se nadaljuje z delavnico na temo pravljice. 

Pravljice potekajo samo še v aprilu. Poletni cikel pravljic začnemo 16. junija do 11. avgusta. Pravljice bodo potekale v sobotnih dopoldnevih ob 10.30 uri. Vstop prost. 

 

___

Za otroke

USTVARJALNE  DEJAVNOSTI  ---  ŠOLSKO  LETO  2017/18  

 

TRI PTIČICE so se naselile v prenovljeno glasbeno sobo v krice krace hiši. Gnezdo je uredila Urška Košir, naša dolgoletna sodelavka, ki s polno mero motivacije začenja novo sezono. Pridružite se ji. Za več informacij pokličite Urško na 040 415714 ali vzpostavite kontakt tri.pticice@glasbene-urice.si  


Urška pravi takole: program Treh ptičic je specializiran za glasbeno vzgojo predšolskih otrok, izvajam ga diplomirana muzikologinja, pomočnica vzgojiteljice in učiteljica glasbene vzgoje, Urška Košir.

Program sledi sodobnim smernicam različnih programov predšolske glasbene vzgoje in je primeren za vse otroke od 0-6 let. Temelji na celostnem pristopu k posamezniku in sledi njegovemu naravnemu razvoju.

Tematika delavnic je edinstvena – izvirna; prilagaja se letnim časom ter razmeram v okolju; je sveža, predvsem pa takšna, da pritegne pozornost otrok in budi željo po udeležbi in nadaljnjem glasbenem udejstvovanju tudi izven delavnic.

Zavedam se, da smo si ljudje, ki delujemo v izobraževanju različni. Iz izkušenj vem, da za kvalitetne glasbene dejavnosti v vrtcih velikokrat primanjkuje znanja, predvsem pa časa, zato glasbene urice lahko nadgradijo program javnega vrtca. Program je preizkušen, saj ga izvajam že šesto leto. Rezultat so veseli otroci in zadovoljni starši.