Domov Kontakt KriceKrace
Kontakt Kdo smo Za odrasle Domov Za otroke

Zadnje novice

PRAVLJICE NA DVORIŠČU

Petki ob 17.30 uri so namenjeni druženju ob pravljicah in odkrivanju dvorišč in intimnih kotičkov v starem mestnem jedru Kranja. Začnemo 15. junija in petki si bodo sledili vse do 10. avgusta. Najnovejše novice o prizoriščih boste našli na facebook strani: KRICEKRACE

Začnemo na domačem dvorišču: vrt krice krace, 15.6. ob 17.30 uri. Pričakala vas bo Jadranka Završnik s svojimi pravljicami.  

___SREČNI STOLP

Okrog stolpa Pungert ali v njem, odvisno od vremena, potekajo od 16. junija do 11. avgusta pravljične delavnice, ob sobotnih dopoldnevih, ob 10.30 uri.

Vstop prost 


 

___

Za otroke

USTVARJALNE  DEJAVNOSTI  ---  ŠOLSKO  LETO  2017/18  

 

TRI PTIČICE so se naselile v prenovljeno glasbeno sobo v krice krace hiši. Gnezdo je uredila Urška Košir, naša dolgoletna sodelavka, ki s polno mero motivacije začenja novo sezono. Pridružite se ji. Za več informacij pokličite Urško na 040 415714 ali vzpostavite kontakt tri.pticice@glasbene-urice.si  


Urška pravi takole: program Treh ptičic je specializiran za glasbeno vzgojo predšolskih otrok, izvajam ga diplomirana muzikologinja, pomočnica vzgojiteljice in učiteljica glasbene vzgoje, Urška Košir.

Program sledi sodobnim smernicam različnih programov predšolske glasbene vzgoje in je primeren za vse otroke od 0-6 let. Temelji na celostnem pristopu k posamezniku in sledi njegovemu naravnemu razvoju.

Tematika delavnic je edinstvena – izvirna; prilagaja se letnim časom ter razmeram v okolju; je sveža, predvsem pa takšna, da pritegne pozornost otrok in budi željo po udeležbi in nadaljnjem glasbenem udejstvovanju tudi izven delavnic.

Zavedam se, da smo si ljudje, ki delujemo v izobraževanju različni. Iz izkušenj vem, da za kvalitetne glasbene dejavnosti v vrtcih velikokrat primanjkuje znanja, predvsem pa časa, zato glasbene urice lahko nadgradijo program javnega vrtca. Program je preizkušen, saj ga izvajam že šesto leto. Rezultat so veseli otroci in zadovoljni starši.