Domov Kontakt KriceKrace
Kontakt Kdo smo Za odrasle Domov Za otroke

Zadnje novice

PETKOVE PRIREDITVE

Z oktobrom se v dvorani Krice krace začenja gledališka sezona 2018/19. Vsak petek ob 17.30 uri, vse tja do konec marca 2019. Vstopnina je 4 eur. Program za oktober: 5.10. DEBELA REPA, Lutkovna skupina Bobek - 12.10. ŽIGA ŠPAGET, Uš lutke - 19.10. KAMIŠIFEST, različni avtorji - 26.10. TO JE ERNEST, Lutkovno gledališče Nebo.

Predstava Žiga Špaget odpade zaradi bolezni - nadomestna predstava je BOANA v izvedbi Lutkovnega gledališča Tri.


___SOBOTNE MATINEJE v Prešernovem gledališču
Začetek 6. oktobra. V sezono 2018/19 se bo zvrstilo 25 gledaliških predstav, vsako soboto ob 10 uri. Vstopnina je 4 eur. Program za oktober: 6.10. KDO JE NAPRAVIL VIDKU SRAJČICO, Prešernovo gledališče Kranj - 13.10. 1001 PRAVLJICA, Lutkovna skupina Bobek - 20.10. OVBE, KEKEC, UJMA GRE!, Rozinteater - 27.10. SUPER BRINA, Gledališče MalihVelikih___STOLPOVE PRIPOVEDOVALNICE

Od oktobra dalje se ob sobotah ob 17. uri dogajajo Stolpove pripovedovalnice. Ker bo Stolp Pungert do 13.10. zaprt zaradi obnove, bosta 6.10. in 13.10. pripovedovalnici v Krice krace. Pripovedovalnice so pravljice z delavnico. Vstop je prost.


 

___EKO POD ZELENO SMREKO

Ustvarjalne delavnice z eko, reciklažno vsebino za otroke in družine.  Vsako soboto od 11. do 12.30 ure. Vstop je prost.

___

Za otroke

USTVARJALNE  DEJAVNOSTI  ---  ŠOLSKO  LETO  2018/19  

 

TRI PTIČICE so se naselile v prenovljeno glasbeno sobo v krice krace hiši. Gnezdo je uredila Urška Košir, naša dolgoletna sodelavka, ki s polno mero motivacije začenja novo sezono. Pridružite se ji. Za več informacij pokličite Urško na 040 415714 ali vzpostavite kontakt tri.pticice@glasbene-urice.si  


Urška pravi takole: program Treh ptičic je specializiran za glasbeno vzgojo predšolskih otrok, izvajam ga diplomirana muzikologinja, pomočnica vzgojiteljice in učiteljica glasbene vzgoje, Urška Košir.

Program sledi sodobnim smernicam različnih programov predšolske glasbene vzgoje in je primeren za vse otroke od 0-6 let. Temelji na celostnem pristopu k posamezniku in sledi njegovemu naravnemu razvoju.

Tematika delavnic je edinstvena – izvirna; prilagaja se letnim časom ter razmeram v okolju; je sveža, predvsem pa takšna, da pritegne pozornost otrok in budi željo po udeležbi in nadaljnjem glasbenem udejstvovanju tudi izven delavnic.

Zavedam se, da smo si ljudje, ki delujemo v izobraževanju različni. Iz izkušenj vem, da za kvalitetne glasbene dejavnosti v vrtcih velikokrat primanjkuje znanja, predvsem pa časa, zato glasbene urice lahko nadgradijo program javnega vrtca. Program je preizkušen, saj ga izvajam že šesto leto. Rezultat so veseli otroci in zadovoljni starši.

https://www.facebook.com/tripticice/